Knækbrød:
3½ (230g) hvedemel eller speltmel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
40 g havregryn
80 g sesamfrø
70 g græskarkerner
80 g hørfrø
70 g solsikkekerner
1 dl. smeltet kokosolie - jeg bruger oftest olivenolie
2 dl. vand
Alt røres sammen, til en klistret dej. del portionen i 2, og rul det tyndt ud med en kagerulle, mellem to stykker bagepapir. skær dejen i firkanter og bag knækbrødene i 15-20 min ved 200 grader.
Smoothie:
100 g jordbær
100 g ananas
100 g mango
2 dl. appelsin juice
1½ dl. valgfri saft
1 dl. koldt vand
1 tsk. vaniljesukker
Hæld jordbær, ananas, mango, saft, vand og juice op i blenderen og blend til en ensartet konsistens. Smag til med vaniljesukker.
Havregrynskugler:
2 spsk. kakao
100 g flormelis
100 g havregryn
50 g smør
Alt blandes sammen og trilles til kugler - gemmes i tætte dåser lagvis med pergamentpapir.
Velbekomme;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar