hindbærmarmelade med et strejf af appelsin
idag har jeg eksperimenteret med marmelader, jeg lavede bl.a. en marmelade med hindbær og appelsin. jeg bruger mine hjemmelavede marmelader til meget, fx: på brød, i bagværk fx. i hindbærsnitter men det smager faktisk også rigtig godt, at blande lidt marmelade op med neutralt yoghurt. så bliver den sure yoghurt lidt sødere og mere smagfuld :-)
her er nogle billeder af resultatet:
opskrift:
500 g hindbær (frosne eller friske)
250 g sukker
saft og revet skal fra en økologisk appelsin
1 tsk rød melatin
bring hindbær i kog, sukker, appelsinsaft og skal langsomt i kog og lad det koge 10 min. for svag varme. bland melatin med 2 spsk sukker og drys det langsomt i marmeladen under omrøring. kog endnu 2 min. og hæld marmeladen på skoldede, atamonskyllede glas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar