søndag den 1. april 2012

Hjemmelavet hindbærmarmelade

hindbærmarmelade med et strejf af appelsin

idag har jeg eksperimenteret med marmelader, jeg lavede bl.a. en marmelade med hindbær og appelsin. jeg bruger mine hjemmelavede marmelader til meget, fx: på brød, i bagværk fx. i hindbærsnitter men det smager faktisk også rigtig godt, at blande lidt marmelade op med neutralt yoghurt. så bliver den sure yoghurt lidt sødere og mere smagfuld :-)

her er nogle billeder af resultatet:

opskrift:

500 g hindbær (frosne eller friske)
250 g sukker
saft og revet skal fra en økologisk appelsin
1 tsk rød melatin



bring hindbær i kog, sukker, appelsinsaft og skal langsomt i kog og lad det koge 10 min. for svag varme. bland melatin med 2 spsk sukker og drys det langsomt i marmeladen under omrøring. kog endnu 2 min. og hæld marmeladen på skoldede, atamonskyllede glas.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar