mandag den 28. maj 2012

Pavlova



Pavlova






Skøn sommerkage, hurtig at lave og smager bare fantastisk!


ingredienser

6 æggehvider
1/2 knivspids salt
5 dl Sukker
2 tsk eddike
1 tsk Vaniljesukker

Fyld
3 dl piskefløde
300 g frugt eller bær, efter eget valg


Pisk æggehvider og salt til en fast skum. Pisk ¾ af sukkeret i, og fortsæt med at piske, indtil massen er stiv. Vend vaniljesukker, eddike og resten af sukkeret i.

Klip en cirkel på ca. 30 cm i diameter ud af et stykke bagepapir. Fugt papiret med vand, og læg det på en plade. Læg marengsen op på papiret med en ske et stykke inde på papiret. Bages midt i ovnen ved 100° i ca. 1½ time. Kagen skal være tør udvendig og sej indeni.

Fjern papiret, og lad kagen køle af på en rist. Pisk fløden stiv, og læg den på kagen lige inden servering. Pynt med frugt eller bær, efter eget valg.



Håber i kan lide den!









Ingen kommentarer:

Send en kommentar